Αριθ. Διεθνής τετραγωνική Huangqi Jianshe A2713 περιοχή Foshan Guangdong Κίνα πόλης Nanhai του οδικού Δαλιού Xinggang
καλής ποιότητας Βασισμένο στο νερό ξύλινο επίστρωμα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Βασισμένο στο νερό ξύλινο επίστρωμα για τις πωλήσεις
Πιστεύω ότι το δοχείο λέει για να μην το λεπτύνει. Το βρήκα αφθονία αρκετά λεπτή να ψεκάσω με έναν όμορφο ψεκαστήρα χαμηλών σημείων. Έχω ακούσει ότι οι άνθρωποι λένε έχουν λεπτύνει με το νερό 10% για να παρατείνουν τον ξηρό χρόνο, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω ως προς τα τελικά αποτελέσματα τους. Το ορυχείο βγήκε μεγάλος (γραφεία)

—— Τύπος τεχνολογίας

Εάν προσεκτικοί σας κατά μίξη, ώστε να μην αναγκαστούν οι φυσαλίδες στο μίγμα το πρέπει να είστε λεπτοί.

—— Δαβίδ B.

Το έχω χρησιμοποιήσει στα άσπρα βασισμένα στο νερό χρωματισμένα σμάλτο ντουλάπια. Διαπίστωσα ότι εάν το βάλετε επάνω μετά από μερικές ώρες του χρόνου ξήρανσης για το χρώμα, θα κιτρινίσει. Εάν αφήνετε το χρώμα ξηρό για λίγες μέρες, μένει κρύσταλλο - καθαρίστε. εξαρτάται από τη θερμοκρασία και την υγρασία επίσης. Το δοκιμάστε σε μια δυσδιάκριτη περιοχή πρώτα.

—— TED

Είμαι Online Chat Now

FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD

1 2 3 4 5 6
FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD
το πλεονέκτημά μας Προϊόντα επιχείρησης

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Μάρκες : Yimei, Phresh
Αριθμός Υπαλλήλων : >100
Ετήσιες πωλήσεις : 100000-500000
Ιδρύθηκε Έτος : 2018
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Ο κ. Dengke Hou, ο ιδρυτής, ήταν «η πρώτη γενιά των ζωγράφων στην Κίνα». Ph.D. στη χημεία, πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, UK. Η ομάδα υπηρεσιών προέρχεται από σημαντικές επιχειρήσεις χημικών ουσιών και επιστρώματος και έχει την πλούσια λειτουργική και διοικητική εμπειρία. Έχει ένα μεταπτυχιακό στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Νότιων Κινών και μια τεχνική ομάδα περισσότερων από 30 ανθρώπων. Η ομάδα χρηματοδότησης έχει ένα υπόβαθρο εμπορικών συναλλαγών των απαριθμημένων επιχειρήσεων.
Η επιχείρηση έχει επίσης ένα εμπορικό κέντρο, ένα κέντρο λειτουργίας, ένα σχέδιο προϊόντων και ένα αναπτυξιακό κέντρο, το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, το εργατικό δυναμικό και το εκπαιδευτικό κέντρο, κ.λπ., για να παρέχει στους χρήστες μια μιας στάσης υπηρεσία για pre-sales και μεταπωλήσεων τα συστήματα!
Το επίστρωμα εμπορικών σημάτων Yimei είναι μια από τις τρεις κύριες επιχειρήσεις Yimei διεθνείς. Η επιχείρηση είναι μεγάλη επαγγελματική επιχείρηση της ανάπτυξης των andproducingwater-basedindustrial και αστικών επιστρωμάτων, με δύο κύρια businessareas: thedevelopment
και πωλήσεις των υγιών προϊόντων όπως τα βασισμένα στο νερό διακοσμητικά επιστρώματα και τα υψηλής απόδοσης επιστρώματα.
Λειτουργεί σε περισσότερες από 30 χώρες και απασχολεί σχεδόν 1.000 άτομα. Από το 2016, έχει οδηγήσει το σφαιρικό δείκτη στη βιώσιμη ανάπτυξη για δύο διαδοχικά έτη. Η επιχείρηση θεωρεί την ασφάλεια, την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος ως μια από τις σημαντικές τιμές, και τηρεί αυστηρά την στη ανάπτυξη προϊόντος και τις επιχειρησιακές δραστηριότητες. Έχει ένα εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης. Αληθινή συμμόρφωση με την ΕΕ υποχρεωτικό ROHS, SGS, EN71PA1T3, πιστοποιήσεις ASTM f963-07.

Το Yimei/Phresh είναι δεσμευμένο στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και των μολυσματικών εκπομπών στη διαδικασία παραγωγής. Η πεποίθησή μας είναι ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι το αποτέλεσμα της αναζήτησης, αλλά και η διαδικασία της εμμονής. Εμμένοντας σε αυτήν την έννοια, η επιχείρηση έχει καθορίσει τα ακριβή πρότυπα στο σχέδιο τύπου, την επιλογή πρώτης ύλης, τη διαδικασία καθαρισμού αέρα, τη διαδικασία παραγωγής, τη μεταφορά διοικητικών μεριμνών και τη διάθεση αποβλήτων.
Εταιρική κοινωνική ευθύνη:
Η ισορροπία του ανθρώπου, της γης και του κέρδους επιτυγχάνεται. Πραγματοποιώντας τα κέρδη, η επιχείρηση πρέπει επίσης να εξασφαλίσει ότι οι υπάλληλοί του μπορούν να σημειώσουν συνεχή πρόοδο, δίνουν προσοχή στο περιβάλλον και έχουν τις συνεισφορές στην κοινωνία. Αυτό είναι ο τρόπος για την επιχείρηση να επιτύχει τη βιώσιμη ανάπτυξη.

 

FACTROY ΜΑΣ:

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ:

 

Στοιχεία επικοινωνίας
FOSHAN PHRESH NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Jessie Leung

Τηλ.:: 86-135-7023-4585

Φαξ: 86-757-8551-9511

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Μεταλλικό βασισμένο στο νερό χρώμα

Γεφυρών εμπορευματοκιβωτίων μεταλλική βασισμένη στο νερό αντίσταση θαλασσινού νερού χρωμάτων αντιοξειδωτική

Πυρκαγιά - καθυστερών που ντύνει το μεταλλικό βασισμένο στο νερό χρώμα για το μέταλλο Intumescent

Eco φιλικό μεταλλικό βασισμένο στο νερό επίστρωμα κυλίνδρων ρητίνης χρωμάτων αρίστης ποιότητας

Μισός ματ σχολιάζει βασισμένο στο νερό μεταλλικό τελειώνει το χρώμα με τα πρότυπα της ΕΕ RoHs

Γρήγορος ξεραίνοντας εγχυτήρας μετάλλων

Εγχυτήρας μετάλλων απόδειξης σκουριάς κόκκινων οξειδίων φωσφορικού άλατος ψευδάργυρου που ξεραίνει γρήγορα το πλαστικό επίστρωμα

Βαρέων καθηκόντων συγκολλητικός αδιάβροχος γρήγορος ξεραίνοντας υγρός εγχυτήρας εγχυτήρων για το γενικό επίστρωμα

Βασισμένο στο νερό ενιαίο τμήμα χρωμάτων μετάλλων που ξεραίνει γρήγορα τον εποξικό εγχυτήρα Fura

Βασισμένο στο νερό εξωτερικό χρώμα

Υψηλό γρήγορο ξεραίνοντας εξωτερικό χρώμα χρωμάτων προσκόλλησης βασισμένο στο νερό υπαίθριο ανοικτό μπλε

Υψηλό ελαστικό βασισμένο στο νερό εξωτερικό χρώμα ακρυλικό εξωτερικό χρώμα λατέξ 100 τοις εκατό

Αρχιτεκτονικό νερού βάσεων ασιατικό ακρυλικό γαλάκτωμα εγχυτήρων χρωμάτων χρωμάτων εξωτερικό

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μεταλλικό βασισμένο στο νερό χρώμα προμηθευτής. © 2018 - 2020 waterbased-paint.com. All Rights Reserved.